Retourneren


Bedenktijd/Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@boysandgirlz.nl. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug gestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die u bij Boys and Girlz koopt worden op maat gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties en/of hebben een beperkte houdbaarheid. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

 

Boys and Girlz behoudt zich het recht om bij defecte producten slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het product opzettelijk is beschadigd of als gevolg van naturen onvolkomenheden (Hout). Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld. Defecte producten dienen retour te worden gezonden, de verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijden voor de rekening van de koper.
De kosten voor onvoldoende of ongefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht van uw terugbetaling.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product worden teruggestort.


Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. Indien blijkt dat u per ongeluk toch een verkeerd bezorgadres heeft doorgegeven neem dan zo snel mogelijk contact op via het contactformulier of info@boysandgirlz.nl.