Betaalmethodes


iDEAL

is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt de consument vanuit uw betaalomgeving doorgeleid naar zijn eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.


Bancontact

is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.


Giropay

 is een erg populair betaalmethode bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL en is veilig, vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument.


Klarna

Ontvang je bestelling eerst en betaal deze later met Klarna. Met Klarna betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wilt houden.


Vooruitbetaling

Als je kiest voor vooraf overmaken, plaats je je bestelling op de site. Vervolgens ga je naar de betaalpagina en kies je voor de betaalmethode vooraf overmaken. Nadat de bestelling is afgerond, wordt er een scherm met betaalinstructies getoond. Deze instructies ontvang je tevens op je opgegeven e-mailadres. Zodra de betaling ontvangen is wordt er gestart met het maken van de bestelling.