Over Boys and Girlz


Hi,

Mijn naam is Cindy en ik ben het gezicht achter
Boys and Girlz.
Begin 2018 ben ik hobbymatig begonnen met het personaliseren van vooral shirtjes voor mijn oudste dochter Destiny.
De reactie van mijn naaste omgeving waren erg positief en kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook wat voor hen kon maken.
Inmiddels kreeg ik niet alleen aanvragen voor shirtjes maar, ook andere kinderartikelen en heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te starten.
Op 6 augustus 2018 heb ik de stap genomen om mij in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel en zo is Boys and Girlz. geboren.

Langzaam aan groeide mijn bedrijf en ging ik mij ook meer richten op traktaties, daarnaast bouwde ik een aardig assortiment op om te personaliseren. In juli 2019 ben ik moeder geworden van een tweede dochter genaamd Yasmine en daarmee is de voorliefde voor babyartikelen (lees vooral heel veel roze en glitter) verder gegroeid en inmiddels niet meer weg te denken uit mijn bedrijf en persoonlijke leven.
In diezelfde maand ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en je snapt dat daar ook een hoop glitters en roze aan te pas kwam.

Mijn verkopen liepen alleen via mijn sociale media kanalen maar, ik merkte aan mijn klanten dat er behoefte was aan een webshop.
Daar hadden mijn klanten ook gelijk in omdat ik inmiddels meer maakte dan dat ik goed en duidelijk kon tonen op mijn kanalen en daarom ben ik in februari 2021 mijn webshop gestart.

Ik hoop dat jullie mijn artikelen net zo leuk vinden als dat ik ze met liefde en passie maak!

Mocht je artikelen missen of heb je suggesties schroom dan niet en neem gerust contact met mij op via de live chat support of het contactformulier.

 

Liefs Cindy