Over Boys and Girlz


Hi,

Mijn naam is Cindy en ik ben het gezicht achter
Boys and Girlz.
Begin 2018 ben ik hobbymatig begonnen met het personaliseren van vooral shirtjes voor mijn oudste dochter Destiny.
De reactie van mijn naaste omgeving waren erg positief en kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook wat voor hen kon maken.
Inmiddels kreeg ik niet alleen aanvragen voor shirtjes maar, ook andere kinderartikelen en heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te starten.
Op 6 augustus 2018 heb ik de stap genomen om mij in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel en zo is Boys and Girlz. geboren.

Langzaam aan groeide mijn bedrijf en ging ik mij ook meer richten op traktaties, daarnaast bouwde ik een aardig assortiment op om te personaliseren.
In juli 2019 ben ik moeder geworden van een tweede dochter genaamd Yasmine en daarmee is de voorliefde voor babyartikelen (lees vooral heel veel roze en glitter) verder gegroeid en inmiddels niet meer weg te denken uit mijn bedrijf en persoonlijke leven.
In diezelfde maand ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en je snapt dat daar ook een hoop glitters en roze aan te pas kwam.

Inmiddels is mijn webshop alleen nog maar ingericht op traktaties en het leveren van complete kinderfeestjes. Deze stap heb ik genomen omdat de aanvraag hiernaar zo groot werdt en ik ook het plezier niet meer haalde uit het bedrukken van kleding. En dit was voor mij de beste beslissing ooit!

Ik hoop dat jullie mijn artikelen net zo leuk vinden als dat ik ze met liefde en passie maak!

Mocht je artikelen missen of heb je suggesties schroom dan niet en neem gerust contact met mij op via de live chat support of het contactformulier.

 

Liefs Cindy